Nog één te gaan!

Joris |
Persoonlijke Poker Avonturen

Zoals je in het vorige artikel kunt lezen ben ik sinds een paar dagen gestopt met het spelen van cash games. Ik zal me de komende periode volledig richten op het spelen van Sit & Go toernooitjes. Hiervoor heb ik Titan Poker uitgekozen als thuishaven, aangezien ik vind dat zij een redelijk aanbod van pokertoernooien hebben en tevens een goede poker bonus regeling hebben.

Vooral de Jackpot SNG’s met zes spelers zijn erg aantrekkelijk. In drie dagen tijd heb ik een bankroll van $419 opgebouwd. Ik ben ervan overtuigt dat het pokeren in toernooivorm goed bij mij past. Vanavond zal ik mijn eerste echte beproeving ondergaan, want wanneer ik de $20+$3,50 Rio-Jackpot weet te winnen of tweede word, kom ik in aanmerking voor een $300 bonus, aangezien ik dan zes keer op rij 1e of 2e ben geworden.

Ik heb nu bijna één jaar ervaring met het pokeren op internet. Ik merk dat ik progressie maak en dat ik eindelijk winstgevend kan pokeren. Ik heb geleerd om mijn geduld te bewaren en mijn emoties te controleren. Door het spelen van pokertoernooien in plaats van cash games is er een zekerheidsfactor bijgekomen en kan ik me verder concentreren op de ontwikkeling van mijn persoonlijke speelstijl.

Vanavond staat er nog een belangrijke gebeurtenis op het programma. Ik ben nog maar 144 punten verwijderd van de Silver Level status op Titan Poker. Dit houdt in dat ik in aanmerking kom voor meer VIP freeroll tickets, betere reload bonussen en nog veel meer.

Hoe het afloopt met de 6e Sit & Go lees je in het volgende artikel.