Orde op zaken stellen

Joris |
Online Poker

Deze week doe ik het even iets rustiger aan als het op pokeren aan komt. Ik probeer even weer mijn rust te vinden na een paar weken veel online poker te hebben gespeeld. Om eerlijk te zijn was ik even het overzicht kwijt en dat kwam niet ten gunste van mijn spel.

Het voelt lekker om weer eens iets anders te doen, de Xbox 360 draait over uren en ik hang af en toe lekker op de bank TV te kijken. Mijn vriendin is er in ieder geval gelukkig mee! Tevens heb ik de weg naar de sportschool deze week al meerdere malen afgelegd.

Deze periode van rust betekend trouwens niet dat ik stop met pokeren, in tegendeel zelfs! Er komen een aantal online pokertoernooien aan waarbij ik goed wil scoren, daar bereid ik me nu alvast op voor. Doordat ik vele “shorthanded” SNG’s heb gespeeld, heb ik mijzelf een andere tactiek eigen gemaakt dan die ik nodig heb voor multi table toernooien. Door nu even niet te pokeren laad ik mijzelf als het ware weer op.

Voordat ik ga slapen lees ik meestal nog even een paar hoofdstukken uit het boek Harrington on Hold’em (deel 2). Het is alweer een tijdje geleden dat ik het eerste deel van deze reeks gelezen heb. Ik kan me nog goed herinneren dat ik daarvan niet alles begreep. Nu is het anders, ik steek een hoop op door het lezen van poker boeken. Veel tips en pokerstrategieën komen van toepassing bij de ontwikkeling van mijn pokercarrière.

Zaterdag a.s. ga ik weer pokeren op het internet. Tot dan blijf ik nog even genieten van alles behalve poker!

De essentie van dit artikel: Vergeet de dingen om je heen niet. Pokeren is erg leuk, maar overdrijf het niet!