Avy’s WSOP Main Event Blog – Introductie

Joris |

Gerelateerde links:

  1. Introductie
  2. Op naar Vegas
  3. Wachten
  4. Wie is wie?
  5. Illusie armer, ervaring rijker
  6. Tijd over…
  7. Alweer thuis
Avy Rijnbergen

Hallo allemaal,

Ik zal jullie de komende tijd wat verhalen laten lezen over wat nu al een van de spannendste avonturen wordt van mijn leven, namelijk deelname aan het WSOP 2008. Ik heb me onlangs op PKR geplaatst voor het Main Event in Las Vegas en zal daar maandag de 30ste heen vliegen om eerst wat te acclimatiseren en dan op donderdag 3 juli los te gaan.

Naast de avonturen die ik daar ongetwijfeld ga beleven ben ik zeer blij met het feit dat ik voor PokerKamers.nl een aantal verhalen mag schrijven.

Ik ook zoveel mogelijk mijn best doen om wat bijzondere foto’s te maken en leuke anekdotes te plaatsen, naast de verhalen die ik schrijf.

Wie ik verder ben; gewoon een doodnormale jongen van 27 jaar uit Groningen die af en toe de tafels aanveegt tijdens de potjes poker die ik met mijn vrienden speel, waaronder de voor jullie allemaal bekende Giorgio (webmaster). Nee hoor, ik ben absoluut geen grote speler en moet ook waarschijnlijk net als de meesten van jullie hard werken voor mijn loon.

Ik hoop dat jullie de verhalen met veel enthousiasme zullen lezen en mochten er nog vragen zijn, neem dan even contact op met PokerKamers.nl en die zorgen ervoor dat het dan bij mij terecht komt.

See you in Vegas!

Avy Rijnbergen